Home > Living > Een weekend vol wooninspiratie bij Tour d’au Four

Een weekend vol wooninspiratie bij Tour d’au Four

Wie zich dit weekend even helemaal wil onderdompelen in woonsferen, reist het beste even af naar Au Four, dé specialist in keukens, gesitueerd in Hoensbroek.

Au Four is dit weekend méér dan alleen keukens. De showroom van Au Four vormt namelijk het decor voor verschillende partnerspecialisten op het gebied van vloeren, hifi en woninginrichting. Samen organiseren zij Tour d’au Four: een heus woonevent dat de bezoeker volledig bedient in alles wat er op het gebied van wonen en leven komt kijken. Wij gingen alvast even langs bij deze one-stop-shop.

Bij aanvang is er een hartelijk ontvangst met een drankje en een praatje, de sfeer is gezellig en we vallen al snel van de ene beleving in de andere. Met (kook)demonstraties, mini-showrooms en de vele adviseurs die iedereen even geduldig te woord staan is het zaak om genoeg tijd uit te trekken voor een bezoekje. Want of je nu gaat verhuizen, verbouwen, of advies zoekt over een specifieke woonkwestie: bij Tour d’au Four ben je aan het goede adres. Maar ook als je simpelweg ideeën wilt opdoen, of op zoek bent naar inspiratie.

Bloemen Parket is aanwezig voor deskundig advies op het gebied van vloeren, Jack Waayen voor beeld & geluid en Moonen Bouw vertelt alle ins en outs op het gebied van bouwkundige kwesties. Een professional van Quooker geeft de laatste updates over de multifunctionele kranen. Maar ook voor interieur is Au Four de juiste plek dit weekend. Zo showt Berden Design prachtige designmeubels en geeft Rob Stassen advies over woninginrichting. Allemaal ondernemers uit de regio die al lang met veel plezier samenwerken en verder gaan waar de ander stopt. Ieder met een eigen stand in de riante showroom die Au Four rijk is.

Tijdens het weekendevent komen ook de smaakpapillen niets tekort. Er kan genoeg geproefd worden bij de workshops van ATAG en Bora – want ook van kíjken naar koken worden we hongerig. Daarnaast zijn er ook hapjes van Smaak en Vermaak, wijnen van Vinolo en heerlijke Blanche Dael koffie, gemaakt door de barista’s ter plaatse.

Morgen, 19 maart, is het event te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.

Au Four luxe keukens

Akerstraat-Noord 350 Hoensbroek

www.aufour.nl

show auteur

Auteur: Eefje Pieters

Interieurfanaat met een modehart

Eefje Pieters

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.