Home > Living > Een ‘Second Home’ populairder dan ooit

Een ‘Second Home’ populairder dan ooit

Investeren in een vakantiewoning is populairder dan ooit. De Corona periode en de lage rente hebben de vraag naar vakantiewoningen enorm laten stijgen. Interesse gaat niet alleen uit naar een vakantiewoning in eigen land, maar landen als Spanje, Portugal, Frankrijk en Oostenrijk zijn ook populaire bestemmingen.

Overwaarde investeren

Dat de vraag naar vakantiewoningen zo exponentieel stijgt is mede te wijten aan het feit dat de droom van het bezitten van een tweede huis voor steeds meer mensen werkelijkheid kan worden. Dat is onder andere dankzij de toenemende verkoopprijzen van eerste woningen in Nederland; de overwaarde kan bijvoorbeeld ingezet worden voor de financiering van een tweede huis. Zo wordt de aanschaf van een tweede huis voor een groeiende groep middeninkomens steeds vaker een reële optie.

Meer dan huizen spotten

De Second Home Beurs wijst je de weg naar al die mogelijkheden. Meer dan 75 exposanten uit 20 landen delen er hun ervaring en expertise, niet alleen op het vlak van vastgoed, maar ook als het gaat over de juridische en fiscale aspecten die komen kijken bij een tweede huis. Bezoekers kunnen zich laten informeren door de aanwezige makelaars, daarnaast is er een uitgebreid programma met lezingen over het kopen van een vakantiewoning in binnen- of buitenland.

Second Home Beurs in Mecc Maastricht

Wie wil investeren in een tweede woning in binnen- of buitenland kan zijn zoektocht 28 – 29 januari beginnen op de Second Home Beurs in het Mecc Maastricht. 75 makelaars uit meer dan 20 landen presenteren hun aanbod. Dus droom je van een vakantiehuis of ben je op zoek naar een interessante investering breng dan zeker een bezoek aan de Second Home Beurs.

Registreer hier 2 vrijkaarten.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.