Home > Interieur > Dôme-Deco presenteert nieuwe woontrends

Dôme-Deco presenteert nieuwe woontrends

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

Een gesofisticeerd kosmopolitische stijl die staat voor stedelijk, luxueus en chique, maar dan wel op een comfortabele manier gebracht. Met een heuse persconferentie werden eerder deze maand bij Dôme-Deco in Dilsen-Stokkem de nieuwe trends op het gebied van wonen geïntroduceerd.

Dôme-Deco is een Belgisch lifestyle-concept en interieurlabel dat meubels, woonaccessoires en interieurtextiel op een innovatieve manier met elkaar combineert.

Volgens conceptarchitecten Katherina Kitsinis en Priscilla Limpetti komt de typische Dôme-Decostijl tot uitdrukking in rijke stoffen (velvet, goud, koper, zilver), met materialen in alle texturen, waaronder mangohout, oesterschelp, zeegras en hyacintbladeren en kleuren als mosterdgeel, petrolblauw en fuchsia.

Als we Dôme-Deco mogen geloven doen vanaf het voorjaar 2017 ronde vormen, zoals poefs in alle maten (inclusief tafelpoefs), hun intrede. Hetgeen is ook terug te vinden in bijvoorbeeld spiegels, lampen.

Eyecatchers zijn verder de ‘zetels’ met gestoffeerde poten, die staan voor warmte en huiselijkheid. Wie aan tafel gaat kiest voor handgeschilderde serviezen, nieuwe karaffen en mooie tafellopers.

Een andere inspiratiebron vormen de fossielen en gesteenten. In combinatie met pastels als mosgroen, amber en oliekleuren, geven ze, indien een tikkeltje goud wordt toegevoegd, een warme gloed.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.domedeco.com

Foto’s: Jempi Welkenhuyzen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu