Home > Living > Dit zijn de trends van Salone del Mobile Milano

Dit zijn de trends van Salone del Mobile Milano

In Milaan vond vorige maand de beurs der beurzen plaats: Salone del Mobile Milano. Het hele team van Marres Interieur was aanwezig op de beurs. De eigenaren en hun medewerkers deden een heleboel inspiratie op voor hun interieurplannen en projecten.

De Salone del Mobile, kortweg Salone, is een broedplaats van inspiratie. ,,We zijn constant bezig met het vernieuwen van de showroom, dus de nieuwe dingen en trends die we hebben gezien, proberen we ook meteen te verwerken in de showroom”, geven eigenaren Peter en Valérie aan. ,,Zo kunnen we de klant ook steeds alles laten zien, en niet alleen een boekje openslaan om voorbeelden te tonen.”

,,We zijn naar onze vaste merken gaan kijken zoals Minotti, flexform, Cattelan Italia, MDF Italia, maar hebben ook inspiratie opgedaan bij andere merken. We proberen altijd de nieuwigheden op te nemen in de showroom. Om het nuttige aan het aangename te koppelen, zijn we ook met het hele team ’s avonds gaan uit eten. Overdag zijn we naar de verschillende winkels en stands van de Salone del Mobile gaan kijken. Zo hebben we samen de stad en haar designwinkels mogen leren kennen.”

 

Trends Salone del Mobile
,,Wat ons opviel was dat veel details met goud werden ingelegd. Spiegels waren volop vertegenwoordigd, net als mobiele tafels en keukenbladen. De marmertrend zet zich voort tegen de achterwand in kasten. Wat we verder veel hebben gezien zijn grote, monumentale verlichting, gestoffeerde achterwanden in kasten en rondingen verwerkt in meubels.”

Het hele team van Marres Interieur was aanwezig op de beurs en deden een heleboel inspiratie op voor hun interieurplannen en projecten.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu