Home > Branded content > De keuken als hart van het huis

De keuken als hart van het huis

De een houdt van uitgebreid koken, de ander kiest voor gemakkelijk en snel. De ideale keuken ziet er voor iedereen anders uit. Waar te beginnen in de zoektocht naar uw droomkeuken?

Ideeën tot leven brengen
Goergen Keukens vierde vorig jaar zijn negentigjarig bestaan. Het bedrijf hielp al vele generaties bij de realisatie van hun droomkeuken. Marc Hermans, vestigingsmanager in Stein: „Klanten komen telkens bij ons terug omdat wij een eerlijk advies geven. Ik zeg altijd: ‘Een keuken ontwerp je samen’. Het is goed om van tevoren na te denken over wat je wil, maar tijdens een gesprek met de keukenadviseur komen de ideeën tot leven. Vaak gaan mensen uit van de indeling van de bestaande keuken, terwijl wij de ruimte bekijken als een blanco vel. We letten op lichtinval, de looproutes en de gezinssituatie. Door vragen te stellen, leren we de klant beter kennen. Pas dan gaan we tekenen. Niet zelden lopen mensen hier naar buiten met een totaal ander ontwerp dan waarmee ze binnenkwamen.”

De tijd nemen
Tegenwoordig is de keuken het hart van het huis. Een plek waar je samenkomt met het gezin of een drankje drinkt met vrienden. Onlosmakelijk verbonden met de eethoek en de woonkamer. Daarnaast worden keukens steeds luxer. Innovaties zoals de kokendwaterkraan, stoomoven of vacumeerlade maken een verse maaltijd op tafel zetten een fluitje van een cent. Al die opties kunnen best overweldigend zijn. Marc adviseert dan ook om vooral de tijd te nemen. “Doe zoveel mogelijk inspiratie op, maak een moodboard en laat je goed informeren. Pas als je weet wat de eigenschappen zijn van de materialen en apparaten, kun je weloverwogen keuzes maken.”

Van binnenkeuken naar buiten koken
Ook de buitenkeuken krijgt steeds meer aandacht. Met de Big Green Egg kook je ’s zomers én ’s winters de heerlijkste gerechten op houtskool. Speciaal voor de Chapeau-lezers heeft Goergen daarom een aanbieding: bij aankoop van een keuken met minimaal vijf inbouwapparaten van Miele krijgt u tot en met 31 december 2019 een Big Green Egg MiniMax cadeau

 

Goergen Keukens
Nijverheidsweg 17-18
6171 AZ Stein
+31 (0)46 433 13 67
info@goergenkeukens.nl
www.goergenkeukens.nl

_________________________________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!