Home > Living > 5 interieur-accessoires voor onder de kerstboom

5 interieur-accessoires voor onder de kerstboom

De kerstverlichting brengt sfeer in heel Limburg en de eerste advent staat voor de deur. Kerstmis is officieel in zicht, en daarom is het de hoogste tijd dat ik me verkleed als kerstvrouw en een kerstlijst voor je opstel. Deze week wishlist op het gebied van woonaccessoires.

Sense the light

Een bijzondere geurkaars van het parfummerk Lampe Berger in samenwerking met de bekende Amerikaanse ontwerper Jonathan Adler. Of je een kaars als deze nu koopt voor jezelf, of om er iemand anders blij maken, deze koop is goud waard. Letterlijk, In de in wit gegoten geurkaars staan gouden kusmondjes gegraveerd. Fancy met een hoofdletter F. Zodra je deze geur kaars aansteekt, voel je je pas echt thuis. De geur van groene thee met tonen van sandelhout is ideaal om na het kerstdiner de hele kamer te verfrissen.

85 euro, verkrijgbaar via de Bijenkorf

Plaid en simpel

Dit cadeau houdt jou en je geliefde(n) tijdens de feestdagen lekker warm. Bij Loods 5 is er altijd voor ieder wat wils. Deze katoenen plaid is dan ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onder deze warme deken is binnenzitten tijdens de kerst zo gek nog niet. Om cosy met de hele familie op de bank naar een kerstfilm kijken. In het assortiment van Loods 5 vinden we ook bijpassende kussens, die je naar eigen smaak kunt mixen en matchen.

 

30 euro, via Loods 5.

En toen was er licht

Deze feestdagen schijnt Marres het licht op ons met de Panthella Portable, de draadloze versie van Panton’s wereldberoemde tafellamp uit 1971. Want vroeger was geluk nog heel gewoon. Het design brengt dan ook sfeer in elk interieur. De lamp past overal in huis en verlicht het diner op en top met warm licht, wat natuurlijk zorgt voor extra sfeer tijdens ‘de dagen’. Daarnaast zijn ze los of in setjes te verkrijgen en in verschillende basiskleuren.

200 euro, via Marres

Delen is geluk

Na het kerstdiner op kerstavond volgt het kerstontbijt op Eerste Kerstdag. Hoe leuk is het als je de cadeautjes van de avond ervoor direct kunt gebruiken tijdens een vorstelijk ontbijt. La Bottega zorgt voor het leukste ontbijtbordje om te geven en te krijgen. Niet alleen leuk voor tijdens kerst, maar ook op al die andere 362 dagen van het jaar. Een cadeau om te koesteren en – letterlijk en figuurlijk – van te genieten. Elk ontbijt wordt leuker met een bordje van ZUSSS, dat elke dag een lach op je gezicht tovert.

13 euro, via La Bottega
ZUSSS heeft naast de bordjes nog boordevol leuke tekstjes op servies.

In geuren en kleuren & maten!

Bij Jane en Fred, de gift and conceptstore in hartje Oud-Rekem hebben ze bijzondere cadeau’s om de mensen om je heen mee te verassen. Of jezelf natuurlijk. Neem de Oscar luxery candles, met de mond geblazen en samengesteld aan de hand van de beste-  plantaardige – ingrediënten. Deze kaarsen – made in Belgium – brengen warmte en sfeer bij jou thuis. Oscar bestaat uit vier verschillende maten dus de keuze voor jouw kerstcadeau is reuze.

Vanaf 49,99 euro, via Jane en Fred.

show auteur

Auteur: Bo Bazen

Beginnend content creator die niet terugdeinst voor een uitdaging

Bo Bazen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.