Home > Branded content > Beddenspeciaalzaak Ruwette viert vijftigjarig bestaan

Beddenspeciaalzaak Ruwette viert vijftigjarig bestaan

Met een geheel vernieuwde winkel in Heerlen, een zelf ontwikkelde slaapadviesformule én een website met meer dan 20.000 artikelen is beddenspeciaalzaak Ruwette klaar voor een nieuw slaap-en-shop tijdperk. Ruwette viert in september zijn vijftigste verjaardag. Eigenaar Maurice Ruwette vertelt enthousiast over het bijzondere familiebedrijf met vestigingen in Heerlen en Maastricht.

Tweede generatie Ruwette
Veertien jaar geleden nam Maurice Ruwette het bedrijf officieel over van zijn ouders. Aanvankelijk had hij geen interesse in het bedrijf, maar het succes van de zelfgemaakte website van Ruwette in 1998 deed dit veranderen. Als inter-netpionier werd de beddenspeciaalzaak uit Heerlen al snel bekend in de Benelux en ver daarbuiten. Inmiddels worden accessoires, matrassen en bedden vanuit Heerlen de hele wereld over verzonden. Maurice: „Je merkt dat het voor onze klanten prettig is dat de artikelen die zij in de winkel bestellen, gratis thuisbe-zorgd kunnen worden, zodat zij deze niet zelf hoeven op te halen. Andersom is het prettig dat online bestelde artikelen ook in de winkel opgehaald kunnen worden.”

NIEUW!
5 STERREN FORMULE
„Hoe kun je vijftig jaar ervaring omzetten in een structureel onafhankelijke adviesmodu-le, zodat elke klant het beste advies krijgt? Die vraag stelden wij ons regelmatig. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat het niet zo vanzelfsprekend is om een goed en onafhan-kelijk advies uit te brengen,” aldus Maurice. „Onze basis was al goed: wij hebben de beste lattenbodem (Swissflex), spiraal (Auping), Boxspring (Hästens) en traagschuim (Tempur) in huis. Zo’n drie jaar geleden hebben we in antwoord daarop onze eigen 5 Sterren Formule ontwikkeld. Na een jaar testen mogen we concluderen dat we nu echt onafhankelijk en gedegen advies kunnen garanderen. De formule houdt rekening met alle wensen/eigenschappen van de klant: ge-voel, lichamelijke kenmerken en vele andere factoren. Dit vertalen wij vervolgens naar de juiste combinatie van bedbodem, matras, kussen, bedlinnen en dekbed. Op die manier stellen we het bed samen dat 100% bij de klant past. Dat het werkt en een succes is, dat merken we al goed. Steeds vaker moeten we een afspraak plannen om een volledig ad-viesgesprek in alle rust te kunnen afronden (duur: ca. 1 à 1,5 uur, red.) omdat het door de drukte niet meer spontaan lukt.”

Nog meer accessoires en luxe bedlinnen
De vraag naar luxe accessoires en bed- en badlinnen neemt toe. Zo merkt ook Maurice in zijn winkels. „Daarom hebben we onze parterre van de winkel in Heerlen omge-bouwd om nog meer accessoires en luxe bed- en badlinnen te kunnen laten zien. We hebben topmerken in huis waaronder Missoni, Abyss & Habidecor, Roberto Cavalli, Christian Fischbacher en Schloss-berg. Abyss & Habidecor badlinnen wordt gemaakt van de allermooiste katoen ter wereld: Supima-katoen. Het resultaat is dat de handdoek heerlijk zacht aanvoelt en zeer goed vocht opneemt. Dit Portugese merk maakt onder andere handdoeken, badjas-sen en badmatten. Goed om te weten: om het bed- en badlinnen op de juiste wijze te onderhouden, verkopen we een speciaal natuurlijk wasmiddel zonder chemische toevoegingen.”

      

VIJFTIGARIG BESTAAN
Vorstelijke aanbieding
In september 1968 begonnen Jo Ruwette en Emilie Ruwette vanuit hun huis in Oirsbeek met het bedrijf. Van daaruit volgenden de winkels in Heerlen en Maastricht en later ook de webshop. Om dit jubileum te vieren, biedt Ruwette klanten die in de maand september voor € 500,- of meer aanschaffen EEN KORTING VAN 19,68% OP DE HELE BESTELLING(*).
*Vraag naar de voorwaarden in de winkel

www.ruwette.nl

_________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu