Home > Branded content > Ambitieuze ondernemers

Ambitieuze ondernemers

Melissa Maes (23) en Michael Greijn (24) begonnen een halfjaar geleden met M&G Housing, een bemiddelingsbureau tussen huurder en verhuurder. Inmiddels heeft het bedrijf een portefeuille met zo’n tweehonderd studio’s en studentenwoningen in Maastricht. Een vliegende start voor twee jonge ondernemers bij wie het vastgoed door het bloed stroomt. „We wilden rustig beginnen,” zegt Melissa. „Dat is niet gelukt.” „We hebben een heel drukke periode achter de rug,” bevestigt Michael. „De zomer is de periode waarin studenten op zoek gaan naar een kamer.”

Goed gevoel
Hun werkwijze omschrijven ze zelf als persoonlijk. Wie een kamer wil huren via M&G Housing, schakelt direct met Melissa of Michael. „We willen een vertrouwensband opbouwen met zowel huurder als verhuurder. Als we een student in een woning plaatsen, moeten we daar een goed gevoel bij hebben,” zegt Melissa. „We nemen het hele proces op ons: van bezichtig tot het opstellen van het contract,” vult Michael aan. „We nemen onze verhuurders alle zorgen uit handen.”

Zorgvuldig
Omdat de vraag naar studentenwoningen in Maastricht groot is, komen er veel reacties op woningen. Niettemin neemt M&G Housing de tijd om tot een zorgvuldige afweging te komen. „We kiezen er bewust voor om bezichtigingen niet in groepen te doen,” zegt Melissa. „Dat is voor de huurder prettiger en geeft ons de kans om iemand echt te leren kennen.”

Ambities
Melissa en Michael studeerden samen Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven en kennen de sector inmiddels goed. Met M&G Housing hebben ze zich in Maastricht binnen korte tijd weten te bewijzen als een betrouwbare partner voor zowel vastgoedeigenaren als huurders. „We willen verder groeien, want we zijn ambitieus,” zegt Michael. „Maar wel op een manier die het unieke, persoonlijke karakter van ons bedrijf behoudt. Daarin schuilt juist onze kracht.”

_________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu