Home > Limbourgeois > L1 brengt met Limbourgeois ‘het goede leven in Limburg’ terug

L1 brengt met Limbourgeois ‘het goede leven in Limburg’ terug

Met een langzame normalisering van de samenleving de komende maanden in het verschiet, brengt L1 het ‘goede leven in Limburg’ terug met het programma Limbourgeois. Vanaf het weekend van 8 en 9 mei zal Limbourgeois, een van de langst bestaande programma’s van L1, elke week worden uitgezonden, met uitzondering van de zomerpauze.

De formule van het programma is ongewijzigd en zal gericht zijn op gastronomie, toerisme en evenementen in de sector kunst- en cultuur. Limbourgeois wordt vanaf heden geproduceerd en gepresenteerd door Jo en Xavier Cortenraedt.

„Veel is nog niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen”, licht Jo Cortenraedt toe, „maar met de opening van de terrassen is wel een eerste stap gezet. En veel restaurants en cultuurhuizen zijn volop bezig met voorbereidingen om te kunnen beginnen zodra het mag. In de toeristische sector in Limburg en de grensstreek wordt gewerkt aan een extra groot aanbod, omdat verwacht wordt dat veel mensen deze zomer nog in de eigen regio willen blijven. Er valt nog genoeg te ontdekken. In ieder geval zijn de mensen toe aan enige ontspanning na zo’n lange periode van beperkingen.”

Je bekijkt Limbourgeois wekelijks op zaterdag om 09:25 -13:25 – 14:15 – 15:45 – 17:00 – 22:00, op zondag om 09:25 -13:25 – 17:00 – 22:00 en op maandag om 14:35 – 16:45 – 18:00 – 22:00.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu