Home > Kunst en Cultuur > Geslaagde tiende editie Viva Classic Live in Venlo

Geslaagde tiende editie Viva Classic Live in Venlo

Na een pauze van twee jaar kon de Venlose bariton Sef Thissen in zijn eigen stad weer uitpakken met Viva Classic Live en ter ere van de tiende editie was het programma extra feestelijk met de internationaal bekende tenoren Antonello Palombi, Hector Sandoval en Frank van Aken, met sopraan Cristina Passaroiu, de bekende fluitist Thijs van Leer en de echtgenote van Sef Thissen, Leta Bell, die voor het eerst bij Viva Classic Live samen met haar man op het podium stond. Zij werden begeleid door het orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Met vijf uitverkochte concerten is het dit jaar voor het eerst dat het programma over twee weekends verspreid is, dus Venlo kan tot en met volgende week zondag nog genieten van mooie klassieke muziek, live gebracht op de Markt in het hart van de stad.

„Ik ben ontzettend blij dat we weer kunnen optreden en dat ondanks de onzekere tijden alle kaarten verkocht zijn”, reageerde de bariton na afloop. „En wie weet groeien we de komende jaren met dit concept nog een beetje door, dat zien we wel. In ieder geval is het fantastisch dat beroemde zangers die op de grote wereldpodia zingen, de moeite nemen om hier met ons op te treden. Dat zegt iets over de vriendschap die tussen ons gegroeid is.”

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.