Home > Kunst en Cultuur > FASHIONCLASH 2023: dit zijn dé highlights

FASHIONCLASH 2023: dit zijn dé highlights

In het weekend van 17 – 19 november 2023 staat Maastricht voor de vijftiende keer, drie dagen lang, volledig in het teken van mode en de nieuwe generatie ontwerpers, kunstenaars en makers. Deze week maakte FASHIONCLASH het meerstemmige programma van het festival bekend.

Tijdens FASHIONCLASH is het podium traditiegetrouw gereserveerd voor aanstormend jong creatief talent in de modebranche. Tijdens deze vijftiende editie zijn werken van maar liefst honderd ontwerpers, kunstenaars en makers uit dertig verschillende landen te bewonderen tijdens een diversiteit aan tentoonstellingen, performances, talks, workshops en fashion filmvertoningen.

Doel van FASHIONCLASH is het (laten) ontdekken, stimuleren en mede vormgeven van de huidige ontwikkelingen in de mode en de samenleving en het ontsluiten van deze ontwikkelingen voor een breed publiek.

Enkele highlights in het FC-programma 2023 zijn:

FASHIONCLASH Festival 2023 vindt plaats van 17 – 19 november, Sommige onderdelen van het festival zijn vrij toegankelijk, andere louter op uitnodiging en weer andere betaald. Tickets voor die laatste categorie zijn te koop via fashionclash.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.