Home > Health > Uit het Prestige Trendboek: Hiken

Uit het Prestige Trendboek: Hiken

Het Prestige Trendboek, een kleurrijk overzicht van de nieuwste trends op het gebied wonen, werken en lifestyle in een prachtig boek met hard kaft, is in Belgisch Limburg alweer jaren een begrip. In samenwerking met Chapeau heeft de uitgever dit jaar voor het eerst een grensoverschrijdende editie op de markt gebracht en is de inhoud van het boek gericht op zowel Belgisch als Nederlands Limburg. Het boek omvat honderd trendsetters, waarvan Chapeau er vanaf vandaag elke week een voor u uitlicht. Vandaag: Hiken 

Bye-bye yoga, hallo hiking! Ben je een wandelaar? Dan ben je klaar voor 2019, het jaar waarin hiking dé sport wordt. 

CONNECTIE MET DE NATUUR
________________

Vorig jaar rolden we nog enthousiast ons yogamatje uit, vandaag trekken we onze stapschoenen aan. Yoga is al een tijd trendy, maar werkt niet voor iedereen even ontspannend. Bovendien gaan we steeds vaker op zoek naar connectie met de natuur. Logisch dus dat we onze wandelschoenen aantrekken om letterlijk weg te stappen van ons drukke bestaan.

PURE LUXE
______________

Back to basics. Terug naar de natuur. Het voelt aan als een luxe. Al was het maar omdat er in een bos weinig of geen draadloze ontvangst is en je even ontsnapt aan de non-stopstroom van mails en WhatsApp-jes. Kun je je smartphone toch niet thuislaten, maak dan zeker enkele foto’s van de prachtige omgeving. Beelden van bomen, heuvels en groen doen het bijzonder goed op social media.

WEARABLE ALS MOTIVATOR
________________
Anno 2019 stappen we niet alleen in de natuur. We wandelen ook vaker naar de winkel of naar het werk. We parkeren de wagen net iets verder of ‘vergaderen’ al stappend. Het feit dat je smartphone of wearable je stappen bijhoudt, is voor velen een extra stimulans.

___________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu