Home > Health > Thermae 2000: al 35 jaar een bron van goed leven

Thermae 2000: al 35 jaar een bron van goed leven

Het is feest op de meest ontspannende plek van Limburg, want Thermae 2000 bestaat dit jaar 35 jaar.

Bijzonder water uit eigen bron

Laat je meevoeren naar de bron van ontspanning, waar de ontdekking van het 40.000 jaar verscholen en daardoor onaangetaste thermaalwater op ruim 380 meter diepte in de Cauberg het sprankelende begin vormde van Thermae 2000. Wat in 1989 begon als een kuuroord, is uitgegroeid tot een toonaangevend wellnessresort met een rijke geschiedenis en uitgebreide spa en wellnessfaciliteiten.

De iconische piramides met een uniek uitzicht over het heuvelland, vormen een oase van rust waarin je niet alleen geniet van thermaalbaden en sauna’s, maar waar je middels ontspannende activiteiten, wellnessbelevenissen en luxueuze behandelingen écht in de watten wordt gelegd.

Thermae 2000

Offline afschakelen

De Limburgse wellness, die tot ver buiten de landsgrenzen bekendheid geniet, is met haar filosofie mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam) inmiddels al 35 jaar favoriet bij de wellnessliefhebber. Met de unieke ligging bovenop de Cauberg, omringd door een natuurrijke omgeving en met een uniek uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland, is Thermae 2000 bij uitstek dé plek voor een offline verblijf (uw telefoon blijft immers keurig in een kluisje) op een steenworp afstand van Maastricht.

Bijzonder overnachten

Is één dag ontspanning niet voldoende? Dat snappen we helemaal! Blijf heerlijk luxe overnachten in het aangrenzende viersterren wellnesshotel en geniet als hotelgast al een uur voor openingstijd van de thermale binnen- en buitenbaden en sauna’s. Tip: onze luxe piramide suites zijn de kroon op uw wellnessverblijf en bieden de ultieme ontspanning. Als hotelgast geniet je altijd op zowel je aankomst als vertrekdag van een volledige dag toegang tot de wellness.

Thermae 2000 viert zijn jubileum in de hele maand april met feestelijke jubileumspecials. Ontdek de speciale aanbiedingen op: thermae.nl/jubileum

Thermae 2000
hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.