Home > Health > Sneak Peek: Een cruise der superlatieven

Sneak Peek: Een cruise der superlatieven

Auteur: Ludo Diels

Zeggen dat het je aan boord van een van de schepen van SILVERSEA CRUISES aan niets ontbreekt, zou een gigantisch understatement zijn. Zelfs onvermoede wensen worden met een groot gevoel voor stijl, etiquette en hoffelijkheid vervuld. De beleving van het schip blijkt het uiteindelijke reisdoel, zo concluderen we na een exquise zevendaagse cruise met de Silver Spirit op de EGEÏSCHE ZEE tussen Griekenland en Turkije. Aan boord geldt slechts een gebod: GIJ ZULT GENIETEN!

Met in de verte de haven van het Griekse Chios in zicht duiken er verspreid in de diepblauwe zee verschillende groepen dolfijnen op. Ze komen in vliegensvlugge formaties op het schip af. Een onbestemd geluksgevoel maakt zich tijdens het zien van de dolfijnen meester van de passagiers die aan dek staan. Sommige met een dampend warme kop koffie in de hand, terwijl zich andere gasten de champagne op dit vroege uur al goed laten smaken. Alle drank, ook de meest exclusieve cognacs, champagnes en edele grand crus, zijn in de totaalprijs van deze exclusieve cruise inbegrepen. Alles kan, niets is te veel. Tijd voor de euforie van de totale verwenning. Want als dit schip en deze rederij iets willen bieden, dan is het wel een totaalpakket van algeheel welbehagen.

Het volledige artikel lezen? Lees meer over de luxueuze Silver Spirit in Chapeau Magazine editie 6!
De losse verkooppunten  vindt u op via: http://bit.ly/1hyXzNz
Op de Ipad kunt u ook Chapeau Magazine lezen. Klik voor meer informatie hier.

Foto’s: Sergé Technau

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu