Home > Health > Pennies from Heaven beleeft derde editie

Pennies from Heaven beleeft derde editie

Auteur: Maarten van Laarhoven

Het is een evenement dat inmiddels zo vertrouwd begint te raken, dat je voorzichtig kunt spreken van een traditie: na twee succesvolle en uitverkochte edities in 2016 en 2017 wordt op vrijdag 26 januari voor de derde keer het Swinging Dinner Pennies from Heaven gehouden. Het geheel verzorgde benefietdiner, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Kankeronderzoekfonds Limburg, vindt net als de twee voorgaande jaren plaats in Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken.

Ook dit keer weer zal het Dr. John’s Swingtet onder leiding van klarinettist Jan Huynen (samen met Marc Alofs, directeur van Hostellerie La Butte aux Bois, initiatiefnemer van de actie) de muziek verzorgen. Vorig jaar werd met het benefietdiner plus veiling een bedrag van  € 53.475,- bijeengebracht voor Kankeronderzoekfonds Limburg. In 2016 kwam de teller uit op zo’n € 35.000,-

Wie het leuk vindt om de swingende avond op 26 januari mee te beleven en op die manier tevens een bijdrage te leveren aan het goede doel, kan zich aanmelden via info@kankeronderzoekfondslimburg.nl. De avond begint om 19.00 uur. Deelname kost € 150,- per persoon.

Het geld dat wordt ingezameld wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek dat resulteert in goede zorg en een betere behandeling voor kankerpatiënten. ,,We komen steeds dichter bij de dag dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is”, aldus een woordvoerder van het Kankeronderzoekfonds Limburg. ,,Dankzij giften van particulieren en bedrijfsleven, maken onderzoekers en medici steeds meer vorderingen. Samen brengen we de dag dichterbij dat er minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en dat er een betere kwaliteit van leven is voor kankerpatiënten.”

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu