Home > Health > Naar de sauna: dat kan ook in badkleding!

Naar de sauna: dat kan ook in badkleding!

Auteur: Ellis Visser

Voor de meeste mensen gaan naaktheid en sauna hand in hand. Niet iedereen voelt zich hierbij op zijn gemak. Wil jij ook eens de sauna uitproberen maar voel je je bij ‘naakt zijn’ onzeker of ongemakkelijk? Thermae 2000 in Valkenburg heeft hier een oplossing voor: de badkledingdag.

Op het puntje van de Cauberg, in Valkenburg aan de Geul, verscholen in het groen, ligt Thermae 2000. Het kuuroord is bekend onder toeristen, maar ook Limburgers vinden hier met regelmaat hun rust. Met maar liefst 60.000 vierkante meter wellness-oppervlakte is Thermae 2000 het grootste wellnesscentrum van Nederland. Je kunt hier genieten van thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. Dit kan dus naakt, maar ook in badkleding.

Iedere dinsdag en elk eerste en derde weekend van de maand is er een speciale badkledingdag. Dan zijn de baden, maar ook de sauna’s van Thermae 2000, alleen toegankelijk voor mensen in badkleding. Ideaal voor je eerste saunaervaring. Op die manier kun je op een toegankelijke manier kennis maken met een dagje wellness. Een badkledingdag is ook ideaal voor mensen die zich naakt ongemakkelijk, bekeken of onzeker voelen. Wellicht ervaar je op zo’n dag hoe fijn, veilig en rustig het is om een sauna te bezoeken en ga je je tweede bezoek wel voor naakt. Dat kan op de andere dagen.

Kijk voor alle informatie op: https://www.thermae.nl/wellness/badkleding-of-ongekleed/

Thermae 2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.