Home > Health > Maak kennis met healthblogger Ellis Visser

Maak kennis met healthblogger Ellis Visser

Leef gezond, probeer zo nu en dan te bewegen, maar vergeet vooral niet te genieten van het leven. Het is in een paar woorden het levensmotto van Ellis Visser. De 30-jarige Maastrichtse is sinds twee jaar het gezicht van Chapeau als het gaat om gezondheid en een gezonde levensstijl. Onderwerpen die hier verband mee houden, belicht ze eens in de twee weken in haar persoonlijke blog, die ze ook af en toe wijdt aan haar andere passie: (gezond maar lekker) koken.

Ellis: ,,Gezond leven bestaat wat mij betreft uit veel meer dan alleen gezond eten en bewegen. Denk bijvoorbeeld aan ontspannen (met fijne mensen), lekker eten en op een verantwoorde manier genieten van de iets minder gezonde dingen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat gezond leven niet saai, tijdrovend of duur hoeft te zijn. Een goede balans is het halve werk.”

Wie vragen of suggesties heeft voor Ellis, of het gewoon leuk vindt om kennis te maken met de meest gezonde blogger van Chapeau, is van harte welkom om tijdens de Chapeau Château Fair op zondag 23 juni bij haar aan tafel te schuiven. Ellis is van 14.30 uur tot 15.00 uur aanwezig in het Grand Café op het terrein van Château Sint Gerlach.

Wie geïnteresseerd is in een ontmoeting met Ellis kan zich aanmelden door een mail te sturen naar: events@chapeau-magazine.com.

____________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu