Home > Health > Locaties Mosae Zorggroep gaan op in Sevagram

Locaties Mosae Zorggroep gaan op in Sevagram

Mosae Zorggroep gaat vanavond klokslag middernacht op in Sevagram. Beide zorgorganisaties stonden hier maandagmiddag al feestelijk bij stil. Bij de locatie in de Maastrichtse wijk Campagne.  Door deze overname zet Sevagram, dat vestigingen heeft in het Heuvelland en Heerlen, ook voet aan de grond in Maastricht.

,,Dit is voor ons uiteraard een mooie uitbreiding van onze locaties”, zegt Sevragram-bestuursvoorzitter Pim Steerneman. ,,Na een jaar vol voorbereidingen, in niet altijd even makkelijke omstandigheden (lees: Corona), is het dan eindelijk zover. Uiteraard zullen we onze ‘zorg met bezieling’, ook op deze locaties tot ontplooiing brengen. Aandacht voor onze cliënten staat altijd centraal. Hun leven willen we zo aangenaam mogelijk maken. Dat neemt niet weg dat we de vertrouwde zaken die hier reeds goed geregeld waren door Mosae Zorggroep, zeker overnemen.’

De bekende zangeres Beppie Kraft, die de feestelijke ceremonie aan elkaar sprak, gaat ook mee over in de transfer. En wordt ambassadrice van Sevagram Verwenzorg, de goede doelen-stichting van  Sevagram. De zorgorganisatie is na het samengaan actief op meer dan 20 locaties Limburg. Er werken meer dan 2.750 medewerkers en zo’n 1200 vrijwilligers.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu