Home > Health > Limburgs wellnesscentrum nodigt 10.000 artsen en verpleegkundigen uit

Limburgs wellnesscentrum nodigt 10.000 artsen en verpleegkundigen uit

Patricia en Jean-Luc Kumpen, de eigenaren van modecentrum Fashion Point in Maasmechelen en welnesscentrum Elaisa Energetic Wellness in Dilsen-Stokkem, hebben een bijzonder cadeau in petto voor de artsen en verpleegkundigen die momenteel hun handen vol hebben aan de bestrijding van het corona-virus: zij nodigen 10.000 van hen uit om een dagje kosteloos te komen genieten in hun wellnessoord.

5.000 dagentrees worden geschonken aan Belgische verpleegkundigen; de andere 5.000 gaan naar medische hulpverleners uit andere landen, aldus de uitnodiging op de site van Elaisa Energetic Wellness. Artsen en verpleegkundigen die van het aanbod gebruik wensen te maken, kunnen zich daar ook inschrijven.

,,Wij geloven dat de hulpverleners over heel de wereld een hoge vorm van dienstbaarheid en liefde kennen voor hun medemensen”, aldus het echtpaar Kumpen. ,,Hieruit halen zij hun kracht om ten alle tijden de mensen te helpen met de middelen die er zijn. Elke crisis kan ons wakker maken en dit is hier zeker het geval. Daarom dat we allen, ieder op zijn manier, zorg dienen te dragen voor elkaar door een gebaar of een ondersteunend woord.”

Patricia en Jean-Luc Kumpen hopen dat andere ondernemers zich bij hun actie willen aansluiten om zo een ‘positieve pandemie’ op gang te brengen.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu