Home > Health > Gratis masterclass periodiek vasten in Designer Outlet Roermond

Gratis masterclass periodiek vasten in Designer Outlet Roermond

Voedingswetenschapper dr. Samefko Ludidi geeft dinsdag 25 april een masterclass over intermittent fasting. Deze meeting in La Place Cuisine is je kans om hem persoonlijk vragen te stellen. Schrijf je nu -gratis- in en ontmoet deze bekende wetenschapper, bestsellerauteur en private coach in Designer Outlet Roermond. Wat kunnen bezoekers verwachten? 

Dr. Samefko Ludidi (Schimmert, 1985) behoeft in en om Limburg nauwelijks introductie. Hij is voedingsdeskundige, schrijver en mentaal en fysiek begeleider van diverse bekende Nederlanders, onder wie presentatoren, artiesten en internationale topsporters. De dr. Ludidi Vastenmethode. Intermittent fasting: verantwoord vasten voor iedereen is één van zijn succesvolle boeken.

Periodiek vasten zinvol voor iedereen

Dr. Ludidi heeft de werking van periodiek vasten uitvoerig bestudeerd. Wilskracht en eetpatroon zijn hierin de belangrijkste succesfactoren. Het vasten-ritueel kennen christenen van de periode voor Pasen, maar ook moslims vasten tijdens de ramadan. Ludidi stelt dat intermittent fasting de gezondheid kan bevorderen. De essentie van het vasten: het lichamelijke en mentale reinigingsritueel. Wanneer je eet telt en niet wat je eet. Ludidi kan als geen ander wetenschap vertalen naar de praktijk en weet zo een breed publiek aan te spreken. 

Communicatiemanager Jasmine Biesmans vertelt Chapeau over deze bijzondere masterclass:

„Een masterclass in Designer Outlet Roermond lijkt in eerste instantie misschien wat vreemd. Maar als je let op de activiteitenkalender van de outlet valt op dat er het hele jaar rond, zeer diverse activiteiten plaatsvinden, voor elk wat wils. Er is veel meer te doen dan shoppen alleen; het draait hier om beleving. Veel van de drukst bezochte stores verkopen sportkleding en -accessoires en alles rondom een gezonde leefstijl past bij onze gasten. Precies datgene waar dr.Ludidi in gespecialiseerd is. 

Was dr. Ludidi al eens eerder te gast?

„Vorig jaar september gaf hij, met veel succes, een mobility workout in samenwerking met Under Armour, een merk voor innovatieve sportkleding, -schoenen en -accessoires. Daarnaast heeft Dr. Ludidi, blogs geschreven voor Designer Outlet Roermond om het publiek van tips te voorzien voor een healthy lifestyle. Nu het voorjaar is gestart en de zomer niet meer al te ver weg is, lijkt het een goed moment de samenwerking te vervolgen.” 

Wat moet je doen als je erbij wilt zijn?

De masterclass is een interactieve sessie op 25 april tussen 10 en 11.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid tot vragen stellen aan dr. Ludidi. Voor deze gratis binnen activiteit in La Place Cuisine zijn ruim 50 plaatsen beschikbaar maar snel aanmelden is verstandig”, adviseert Jasmine Biesmans.

show auteur

Auteur: Kris Németh

Enthousiast promotor euregionale kunst en cultuur

Kris Németh

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.