Home > Health > Genieten van het ‘typische’ Terschellinggevoel

Genieten van het ‘typische’ Terschellinggevoel

Auteur: Maarten van Laarhoven

Zó ben je druk met een succesvol project in Craiova, een van de grootste steden van Roemenië, en zó word je gevraagd om leiding te gaan geven aan een niet minder succesvol hotel op Terschelling. Het leven van een enthousiaste gedreven hotelier laat zich moeilijk voorspellen en zit vol met prettige verrassingen, is de ervaring van Marcel Pauw.

 

De telg uit een bekende Maastrichtse horecafamilie verhuisde in juni met zijn gezin van Cadier en Keer naar het Friese Waddeneiland om leiding te gaan geven Sandton Paal 8 Hotel aan Zee. Het comfortabele familiehotel met 56 kamers (sommige hebben een reuzenomvang) is naar zijn zeggen het ‘mooiste strandhotel van Nederland’, met ook nog eens de langste ‘oprijlaan’ van het land. ,,Als je met de auto richting het hotel rijdt, volg je een weg van wel drie kilometer lang, die op schitterende wijze door bossen, duinen en langs beekjes kronkelt. Fazanten, konijnen, van alles loopt hier rond. Toen ik voor het eerst op deze plek kwam, was ik meteen verkocht.”

 

Limburgse gastvrijheid combineren met het ‘typische’ Terschellinggevoel. Dat is volgens Marcello Pauw de droom die hij de komende jaren wil gaan verwezenlijken op het waddeneiland. ,,De mensen die hier wonen zijn trots op hun eiland. Als geboren en getogen Maastrichtenaar begrijp ik heel goed wat ze voelen. Hier hebben de mensen nog tijd en aandacht voor elkaar. Het leven is relaxed en iedereen is altijd in voor een gesprekje. Hier draait het niet om status. Het gaat om het gevoel. De bewoners van Terschelling doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken en daaraan draagt ons hotel heel graag zijn steentje bij.“

 

Het op de duinen gelegen Sandton Paal 8 Hotel aan Zee beschikt over een uitstekend restaurant – De Grië aan zee – en is volgens directeur Marcello Pauw ‘tijdens alle seizoenen dé plek om de waan van de dag achter je te laten en te genieten van de schone lucht’.

 

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee
Badweg West 4 
8881 HG West aan Zee – Terschelling
Telefoon: 0562 449 115
e-mail: terschelling@sandton.eu  

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.