Home > Health > Genieten in de nieuwe Skin & bodycare vleugel van Thermae2000

Genieten in de nieuwe Skin & bodycare vleugel van Thermae2000

Auteur: Ellis Visser

Thermae2000 zit niet stil. Na de succesvolle lancering van het Vitaliteitsprogramma, in samenwerking met Preventivio en ONVZ,  opende Thermae2000 eind juni de nieuwe Skin & Body Care-vleugel. Na een flinke verbouwing, die bijna een halfjaar duurde, was ik een van de gelukkigen die mocht genieten van een behandeling in een splinternieuwe behandelruimte. Ik neem jullie mee.

Salon
Er is hard gewerkt aan de heropening van de nieuwe Skin & Bodycare vleugel. In de vernieuwde vleugel zijn zes behandelkamers voor gezichts- en lichaamsbehandelingen gecreëerd. Daarnaast zijn er drie fysiotherapieruimtes en een fitnessruimte. Als je Thermae2000 binnenloopt ligt de nieuwe vleugel aan je linkerzijde. Bij het betreden van de vleugel ervaar je rust door het lichte materiaal- en kleurgebruik, wat erg prettig is. Je wordt ontvangen door een van de specialisten die je de weg wijzen naar een behandelruimte.

Duo kamer
Na een korte rondleiding door de vleugel (het is één lange gang met kamers), mocht ik plaatsnemen in de kamer met twee behandelstoelen. Deze kamer is dus geschikt voor een duo-behandeling. Super handig wanneer je samen met je partner of vriend(in) Thermae2000 bezoekt en samen een behandeling ondergaat. Uit ervaring weet ik dat zoiets heel erg fijn is.

De schoonheidsspecialiste die mij onder handen gaat nemen vraagt me plaats te nemen in de behandelstoel en informeert tevens welke deken ik graag over me heen wil. Gezien de warmte lijkt me een dunne deken prima. Bijzonderheden worden besproken en de behandeling kan beginnen.

Thermae For Me
De schoonheidsspecialiste vertelt dat ze tijdens de behandeling werkt met de eigen verzorgingslijn van Thermae2000: Thermae For Me. Gezichtsverzorging die anti-aging is en verrijkt is met thermaal water uit de eigen bron. Dit water heeft een heilzame werking en zorgt voor een stralende huid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol mineralen die goed zijn voor de huid. Het anti-stressmineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft behalve een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.
De lijn is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidprobleem en heeft een heerlijke frisse geur.

Behandeling
Ik kreeg de klassieke gezichtsbehandeling en kan je zeggen: daarbij kom je niks tekort! Allereerst werd mijn gezicht schoongemaakt, kreeg ik een peeling en werd mijn gezicht ontdaan van haartjes en pukkeltjes. Twee serums maakten mijn huid weer rustig. Ondertussen kreeg ik een hals-, schouder- en nekmassage, waar ik helemaal van ontspande. Vervolgens kreeg ik een masker op mijn gezicht op basis van het DNA van kaviaar. Terwijl dit introk kreeg ik ook nog een hoofdmassage. Nadat mijn gezicht was schoongemaakt met een warme, vochtige doek werd de behandeling afgesloten met een rijke dag- en nachtcrème.

Stralend liep ik naar buiten. Kan ook niet anders. De nieuwe rustige ruimte, de behandeling, de producten en niet vergeten de schoonheidsspecialiste, alles klopte. Na mijn bezoek aan Thermae 2000 weet ik het zeker: hier ben je in goede handen wanneer je op zoek bent naar een momentje voor jezelf.

Ben je benieuwd naar de gezichtsbehandeling die ik ook gehad heb? Thermae2000 heeft nu een ontspannen actie. Je krijgt namelijk bij een gezichtsbehandeling vanaf 25 minuten gratis entree op de wellness. 

Meer weten over de verzorgingslijn Thermae For me

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu