Home > Health > Exclusief Shiseido Institute kiest voor Domaine La Butte aux Bois

Exclusief Shiseido Institute kiest voor Domaine La Butte aux Bois

Domaine La Butte aux Bois is al 38 jaar dé hotspot van de regio met zijn
sterrenrestaurant en hooggekwalificeerd hotel. Daar komt nu nog een
parel bij, nu de SPA door het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido is verkozen tot Shiseido Ginza Tokyo Institute. Het gaat om het eerste en enige officieel erkende instituut van de Benelux en het vijfde ter wereld. De andere zijn gevestigd in Frankrijk, Duitsland en Italië.

Shiseido staat al ruim 150 jaar wereldwijd bekend om zijn make-up en skincare. Het bedrijf gaat er prat op te werken met subtiele, natuurlijke en veilige producten. Het behandelconcept is gericht op mindfullness en senza.

Enige tijd geleden ontving Domaine La Butte aux Bois een ‘mystery guest’ uit Japan.  ,,Die was zeer onder de indruk van de SPA”, aldus SPA-manager Rachel Buddemeijer.  ,,Ondanks het feit dat we niet helemaal voldeden aan de strenge normen, overtrof de omgeving, de professionele aanpak aan behandelingen én de algemene uitstraling de verwachtingen van de gast”, legt ze uit. ,,Zo moet een Shiseido Instituut eigenlijk in een grote stad liggen. Gelukkig is Maastricht niet ver van ons verwijderd. Ook het zwembad kwam enkele meters tekort. Maar het was vooral het scala aan behandelingen en ons engagement, die de man over de streep hebben getrokken.”

De SPA bij La Butte beschikt over 1350 vierkante meter natuur- en
wellbeing. Er zijn diverse behandelkamers, relaxruimtes en een binnenzwembad. Verder beschikt het geheel over onder meer een panoramasauna, een hammam en een gym. ,,we werken hier met negentien dames. Die hebben allemaal een intensieve training bij Shiseido achter de rug. Ze leerden er naast productkennis ook tal van nieuwe behandelmethodes, want die zijn vanaf nu dan ook flink uitgebreid.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.