Home > Health > Effectieve behandeling tegen pigmentvlekken

Effectieve behandeling tegen pigmentvlekken

Centre Beauté is een begrip in de regio als het gaat om huidverbetering. Zeven schoonheidsspecialisten en een cosmetisch arts vinden er oplossingen voor uiteenlopende huidaandoeningen, al worden er ook normale schoonheidsbehandelingen verricht. Charlotte Maenen en haar team zijn gespecialiseerd in ontharen, acné, couperose, anti-aging, permanente make-up en pigmentvlekken. Voor dat laatste hebben ze sinds een jaar een nieuwe succesvolle behandeling: de Me-line behandeling. Door middel van een Observ, een apparaat dat je huid fijnloos in beeld brengt, maken ze inzichtelijk welke impact deze behandeling heeft.

Me-line behandeling
Pigmentvlekken kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Denk aan zonschade, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen of krabben aan de huid. Als ze er eenmaal zitten, zijn ze lastig weg te krijgen. In het verleden gebruikte Centre Beauté een peeling om pigmentvlekken te lijf te gaan. Maar dit had alleen effect op de oppervlakte. Om echt iets aan pigmentvlekken te doen, moet je dieper gaan. Me-line is een zeer gespecialiseerde behandelmethode, die al tot veel mooie resultaten heeft geleid. De methode verwijdert de pigmentvlekken, vervaagt rimpels en verbetert overal de huidconditie. De huid ziet er mooier uit en blijft ook lang mooi.

De Me-line behandelmethode is een kuur met verschillende producten. De kuur start met één of twee behandelingen bij Centre Beauté. Vervolgens wordt de kuur na drie dagen thuis voortgezet. Er is tussendoor veel contact tussen de behandelaar en de klant. De kuur bevat actieve werkstoffen die de aanmaak van pigment tegengaan. De eerste dagen kan de huid gaan vervellen. Hierdoor wordt de pigmentaanmaak verstoord, het stofje dat pigment aanmaakt wordt vernietigd en de groei van goede cellen worden versneld. Het kan op alle delen van huid toegepast worden.

Observ
De Me-line behandeling is geslaagd zodra er resultaat te zien is. Maar Centre Beauté gaat verder. De Observ, het huidanalyse-apparaat, analyseert de diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld, waardoor je zich krijgt op de huidconditie en het resultaat van de behandeling. Ik mocht zelf even plaats nemen in de Observ. Je steekt je hoofd een donkere cabine waar zes foto’s worden gemaakt. Het resultaat zijn beelden die de verschillende huidkenmerken laten zien: algemene observatie, roodheid, poriën en lijntjes, pigmentatie, talgproductie en gelaatsteint.

Voordat er een behandeling gestart wordt bij Centre Beauté vindt een intakegesprek plaats. Het is ook mogelijk om deze direct te combineren met een behandeling, In het hele proces staat persoonlijk contact voorop.

Valkenburgerstraat 37 Berg en Terblijt – www.centrebeaute.nl

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu