Home > Culinair > Brand bier & spijs

Brand bier & spijs

Winters. Warm.

Bij Herberg Sint Brigida lijkt de drukte van het alledaagse leven heel ver weg. Je voelt je er welkom. Bent er op je gemak. Alsof je in de huiskamer van een vertrouwde vriend zit. Hier word je verwend met de warme aandacht van Brigitte en de voortreffelijke gerechten van Frans.

Vol van smaak

De warmte van kruidnagel, kaneel, zoethout. Ronde karameltonen. Geurige Saazerhop. Brand Sylvester is vol van smaak. Krachtig en toch fris. Frans maakte er fazant met zuurkool bij. Een traditioneel wildgerecht dat perfect in balans is. Puur. Wars van aanstellerij. Waarbij elk ingrediënt tot zijn recht komt.

Een perfecte combinatie

Fonkelende kroonluchters. De diepe robijnrode kleur van Brand Sylvester. Brouwmeester Rob proeft. De stevige bite van de malse fazant. Het rinse van de zuurkool dat mooi aansluit bij het zouthout in het bier. De zachte, volle puree, net zo volmondig als het bier. En de diepe smaak van de saus die alles verbindt.

Alles valt samen na die eerste slok

Proef zelf!
Brigitte en Frans van Wissen serveren tijdens het wildseizoen een zeer uitgebreide wildkaart. Proef de smaak van Brand Sylvester met de gebraden fazant met zuurkool, of geniet van een ander wildgerecht met één van de bijzondere bieren van Brand.

Meeproeven?
Bekijk hier het filmpje:

Herberg Sint Brigida
Dorpstraat 36
6255 AN Noorbeek
043 – 457 1347
www.herbergsintbrigida.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.