Home > Geen categorie > Zomerkunst in het Heuvelland en de Voerstreek

Zomerkunst in het Heuvelland en de Voerstreek

Logo Zomerkunst

ZomerKunst kent geen grenzen!

In de maanden augustus en september bieden ondernemers, kunstenaars en ateliers in het Heuvelland en in de Voerstreek onder de titel ZomerKunst een gevarieerd programma aan met wandelroutes, autoroutes en fietsroutes. Deze routes voeren langs diverse kunstobjecten, (horeca-) bedrijven en idyllische plekjes. 

Ondernemers en kunstenaars zijn zorgvuldig bij elkaar gebracht. De kunstenaars exposeren bij de ondernemers in diverse decors en ateliers hebben open deur (let op niet alle locaties zijn dagelijks geopend!) Liefhebbers kunnen naar eigen believen een keus maken uit de aangeboden routes. Er kan gestart worden op alle locaties langs de routes. Onderweg zijn er voldoende pleisterplaatsen. De kunst die op locatie wordt geëxposeerd is ook te koop.

Dit grensoverschrijdende initiatief is een vervolg op de samenwerking tussen de Stichting Kribkeswandeling Heuvelland en de Voerstreekhotels voor het jaarlijks terugkerend evenement tijdens de adventperiode en de kerstvakantie van de welbekende Kribkeswandelingen. Mede dankzij de expertise van Stichting Cultuurzomer Heuvelland en Kunstpodium Voeren is deze eerste editie gestalte gegeven.

Naast de routes die dagelijks te lopen of rijden zijn zal er op zondag 31 augustus in Moelingen (gemeente Voeren, België) in VCCV de Voerpoort, dit ZomerKunst evenement nog eens extra belicht worden door Kunstpodium Voeren  tijdens een dag vol kunst, animatie, optredens en met als hoogtepunt tussen 14.00 uur en 16.00 uur “is het Kunst of is het Kitsch?.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.