Home > Geen categorie > Zie er goed uit voor je leeftijd

Zie er goed uit voor je leeftijd

Naarmate we ouder worden zien we meer en meer de uiterlijke tekenen van het verouderingsproces. De meeste van onze patiënten komen voor advies omdat ze vinden dat hun uiterlijk niet hun welzijn en hun goed gevoel reflecteert.

JEUGDIGER GELAAT ? FRISSE BLIK ? POSITIEVE UITSRALING ? VOLUME ?
Clinic3D helpt het verouderingsproces te beheersen. Onze 3D benadering gaat uit van minimale invasieve behandelingen die focussen op de restauratie van de 3 dimensies van gelaatsveroudering ① Huidconditie ② Lijnen en rimpels ③ Volume & Contour en dit met het behoudt van de natuurlijke uitstraling en schoonheid van de unieke persoon.

5

CLINIC3D Medisch Esthetisch Centrum te Hasselt
Clinic3D is gespecialiseerd in verjonging en beautificatie van uw gelaat, hals & decolleté en handen. Ieder bezoek aan Clinic3D begint met een uitgebreide persoonlijke consultatie waarbij de arts zal luisteren naar uw wensen, dromen en verwachtingen. Na analyse van uw huid en uw gelaatsverhouding, bespreekt de arts met u een behandelingsplan. De behandelende arts zal ook uw vorderingen opvolgen.

Clinic3D Medical Esthetic Centre
Dr. Alexander Szajek
Luikersteenweg 301
3500 Hasselt – België
T:+32 (0)468 21 61 36
www.clinic3d.be
info@clinic3d.be

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.