Home > Geen categorie > XXL Event bij Offermans

XXL Event bij Offermans

Groots nieuws! Daar is de LG 84 inch Ultra Definition TV van 8 maart tot en met 20 maart exclusief te bewonderen! Deze echte XXXL TV heeft een beelddiagonaal van maar liefst 213 cm. Ook LG’s curved Oled (gebogen tv) staat voor u klaar bij ons.

De nieuwe LG 84 inch Ultra Definition TV is de eerste TV die Ultra Definition beeldkwaliteit biedt op het spectaculaire formaat van 84 inch. Dit geeft de perfecte bioscoop en entertainment ervaring.

Het gigantische formaat van het beeldscherm (even groot als vier 42 inch TV’s!) is niet de enige spectaculaire eigenschap. Ook de beeldkwaliteit is scherper dan ooit. De Ultra Definition resolutie van 3.840 x 2.160 pixels levert maar liefst vier maal meer beeldpunten op dan Full-HD. Voor een helder en haarscherp beeld. Ook van heel dichtbij.

Verder zorgt het nieuwe 2.2 speaker system (met 2 subwoofers) voor een geweldig geluid. Ook is de TV natuurlijk klaar voor alle populaire streaming entertainment opties en –applicaties. Inclusief unieke LG Apps waaronder prachtige 3D films, Nederlandse Premium Content zoals Uitzending Gemist, YouTube en overige Video on Demand services. Oftewel: Smart TV, maar dan nog slimmer!

Deze gigantisch grote TV met ongeëvenaarde beeldkwaliteit is ‘hot’ en nog bijna nergens te zien. Maar nu wel exclusief in Meerssen! Van 8 maart tot en met 20 maart kan iedereen deze TV met eigen ogen bekijken bij Offermans Beeld & Geluid.

Klik hier om naar de site te gaan!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.