Home > Geen categorie > Winefair Lanaken

Winefair Lanaken

Na een succesvolle Winefair afgelopen jaar, goed voor 2200 wijnliefhebbers, vormt het cultuurcentrum van Lanaken opnieuw het decor voor de tweede editie van dit bijzondere wijnevenement. Dat vindt plaats van 31 oktober tot en met 3 november. 

De winefair is een vierdaagse beurs. Met op vrijdag een openingsnocturne, zaterdag en zondag de particuliere dagen en op maandag een exclusieve horeca- en businessday. Met meer dan 35 stands zal u meer dan 700 verschillende wijnen kunnen proeven, genieten van heerlijke culinaire hapjes en de nieuwste wijngadgets en hebbedingen ontdekken. Het thema wijn staat uiteraard centraal en dit zal ook bevestigd worden door de deelnemende wijnhandelaars uit Belgie, Nederland en daarbuiten. 

Nieuw op de winefair is de 200 vierkante meter VIP LOUNGE waar u lekker kan naborrelen bij de ginbar, bubblebar of oesterbar. De winefair is meer dan een wijnbeurs. Een 4 koppig sterren sommelierteam zal U tijdens Winefair bijstaan in uw wijnkeuze, het S Team genaamd! Tevens wordt ook de wijnproefbox gelanceerd. Dit is een drievaks proefbox, waarin een keuzewijn wordt gepresenteerd, naast een entreekaart voor de derde editie en enkele gadgets. 

Lees meer over de winefair op: www.winefair.be

Wine Fair 2014

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.