Home > Geen categorie > Winefair extra’s

Winefair extra’s

Winefair, de wijnbeurs die van 31 oktober tot en met 3 november in Lanaken georganiseerd wordt, mag dit jaar meer dan 35 wijnhandelaars verwelkomen. Nog meer dan tijdens de eerste editie, wil organisator Stefan Frissen (Socialtime/Primetime Communication Group) een aantal specifieke events voor ondernemers koppelen aan deze wijnbeurs. Zo is er op 31 oktober een nocture met een VIP-arrangement voor ondernemers, en vindt op maandag 3 november een trefdag plaats voor horecabedrijven, grote organisaties en bedrijven.

“Netwerken is een belangrijk onderdeel van de beleving die we willen creëren”, aldus Frissen. “Het event draait dus niet alleen om wijn, maar om de contacten die bezoekers onderling kunnen leggen. De wijnen, culinaire lekkernijen en randanimatie zorgen voor het ideale kader en een optimale sfeer.”

S-team Winefair

Deze editie zullen er opnieuw meer dan 700 wijnen kunnen gedegusteerd worden. Een aantal daarvan zijn beoordeeld door 4 sommeliers van sterrenrestaurants (het S-Team, zie foto). Ze geven de bezoekers een neutrale uitleg over het product. Vorig jaar mocht Winefair zo’n 2.500 bezoekers verwelkomen.

Lees meer over de winefair op: www.winefair.be

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.