Home > Geen categorie > Win Kaarten voor Limburg Proeft

Win Kaarten voor Limburg Proeft

Limburg Proeft gaat op vrijdag 6 juni om 17u00 van start en duurt vier dagen, tot pinkstermaandag 9 juni. Bezoekers kunnen flaneren op het nieuwe plein met groene accenten en gezellige terrassen, ‘open air’ aan de Grenslandhallen en Ethias Arena in Hasselt, en daar voor een fractie van de restaurantprijs ‘signature dishes’ proeven van 25 toprestaurants, sterrenchefs en jonge keukentalenten.

Bij zijn tweede editie pakt hét jaarlijkse culinair outdoorfestival van Limburg stevig uit, onder meer met tien (10) Michelinsterren. Limburg Proeft brengt de Maastrichtse tweesterrenchef Hans van Wolde naar Hasselt. Vier dagen lang kan iedereen in de Demerstad komen genieten van de combinatie Club-F en restaurant Beluga Loves You. Ook de twee kersverse Limburgse sterrenchefs Giovani Oosters van restaurants Vous Lé Vous en Smaaksalon en Jan Tournier van restaurant Cuchara prijken op de affiche.

Klik hier om alle deelnemende restaurants te bekijken.

Wilt u samen met uw partner een dag in Hasselt proeven op dit culinair evenement? U hoeft alleen maar even het formuliertje in te vullen…

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.