Home > Geen categorie > Welkom bij de mooiste en grootste showroom van Zuid-Limburg

Welkom bij de mooiste en grootste showroom van Zuid-Limburg

Of het nu gaat om kunststof kozijnen, binnenzonwering, rolluiken, zonneschermen of terrasoverkappingen; Maratec levert en installeert producten van topkwaliteit. En dat vanuit een nieuwe showroom waar alle producten compleet te zien zijn. Dus geen kozijnen of zonneschermen uit een folder bestellen, maar zien en voelen. De sfeer beleven. Dat kan alleen in de 750 vierkante meter grote showroom aan de Heerderdwarsstraat te Maastricht. 

Het Maastrichtse bedrijf is in handen van Christian Hendrikx en Brigitta Menten. Zij staan garant voor de persoonlijke service en kwaliteit die je van een familiebedrijf mag verwachten.

In april 2013 opende Maratec een compleet nieuwe showroom, waar alle producten van onder andere de merken Alkuplus, Weinor en Luxaflex te zien zijn in ruime opstellingen. De klant heeft een duidelijk overzicht van het assortiment. Bij een kop koffie krijgt de klant in alle rust alle informatie van de ervaren adviseurs van Maratec.

Maratec, Heerderdwarsstraat 25 Maastricht 043-363 55 88

www.maratec.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.