Home > Geen categorie > Welke keuken past bij jou?

Welke keuken past bij jou?

Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Klein, felle kleuren en een gezellige rommel? Of ruim, wit met chromen accenten en in een strak interieur? De keuken zegt iets over je persoonlijkheid. Daarom biedt Coninx keukens op maat, zodat het naadloos aansluit op je wensen, behoeften, ruimte en interieur.  

De vakmensen van Coninx zetten hun expertise en ervaring in om tot de creatie van een keuken te komen die perfect bij jou en je woning past. Zij ontwerpen en produceren keukens in hun eigen fabriek, in welke vorm en materialen dan ook. Van 3D ontwerp tot plaatsing van een maatwerk keuken, Coninx verzorgt het gehele proces voor het realiseren van jouw keuken op maat.

Meer dan alleen keukens

Coninx biedt in haar kookstudio ruimte voor kooksessies, voor groepen tot wel 18 personen; voor hobbykokers maar ook voor minder ervaren kokers. Ideaal voor een bedrijfsuitje, een kookclub of een andere vereniging. Koks als Gaston Curfs, Youri en Pauline Wils-Dahlmans wijzen je de weg in deze studio met de nieuwste Miele apparatuur.

Om nog beter de sferen te proeven en om ideeën op te doen, klik dan hier.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.