Home > Geen categorie > Weekendstyle 01/08

Weekendstyle 01/08

CHAPEAU WEEKEND STYLE. Elke vrijdagavond geeft de mode redactie stijltips vrij voor glamorous nights in het weekend. Onze inspiratie van deze week? Een van de meest gerespecteerde fashion editors en stylisten ter aarde: Carine Roitfeld.

Weekendstyle Carineroitfeld

Zonder ver uit te wijden is Carine een vrouw die in de modewereld gerespecteerd wordt. Ze kent de wereld van binnen en van buiten. De slechte kant en de goede kant.

Zo is ze model, schrijver, stylist en startte ze nadat ze als hoofd Vogue Paris werd ontslagen, koelbloedig haar eigen business. Nu heeft ze een eigen blad, genaamd CR Fashion Book – waarin ze grenzen durft te overschrijden – en global fashion director voor Harper’s Bazaar; wat betekent dat ze voor alle edities wereldwijd een groot gedeelte van de modeproducties mag bepalen. 

Haar individualiteit, koppigheid en Franse savoir vivre slaan ook door naar haar looks. Ze wordt er niet jonger op, maar blijft toch trouw aan haar stijl: beetje riskant, rauw en toch chique.

Met andere woorden, haar looks zijn niet in een hokje te stoppen en toch spreekt het de meerderheid aan. Een groot applaus daarvoor.

Carine’s look bestaat uit:

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.