Home > Geen categorie > WAW-diner: 13 sterren voor het goede doel

WAW-diner: 13 sterren voor het goede doel

Een keer per drie jaar steken de sterrenchefs uit Belgisch Limburg, in samenwerking met de Streekfonds Een Hart voor Limburg, de handen ineen voor het goede doel tijdens het WAW-sterrendiner: een culinaire avond op absoluut topniveau in Hangar 58 in Bokrijk, Genk.

13 sterren
Lange tijd werd gecommuniceerd dat zich op 27 november 2019 12 Michelinsterren zouden verzamelen in Hangar 58 in Bokrijk, Genk. Na de uitreiking van de Belgische Michelin-gids, waar restaurant Cuchara een tweede ster werd toegekend, telt de witte brigade van het WAW-sterrendiner zelfs 13 sterren.

De aanwezige chefs vertegenwoordigen op 27 november Restaurant de Slagmolen, De Kristalijn, Vivendum, JER, Innesto, Magis, Altermezzo, de Mijlpaal, La Source en Cuchara.

Goede doel
Samen maken deze smaakmakers zich sterk voor Streekfonds Een Hart voor Limburg. Dit fonds zet zich in om kinderen die vaak struikelen op hun tocht door het leven of te snel aan de kant geschoven worden, de kans te geven zich opnieuw aan te sluiten en er toch bij te horen.

Aanwezigen
Het WAW-sterrendiner wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden, al vonden de eerste vier edities plaats onder een andere naam. In Hangar 58 is aan 55 ronde tafels plaats voor 550 aanwezigen, grotendeels afkomstig uit het bedrijfsleven. Het WAW-sterrendiner is daarmee niet alleen een avond om iets te doen voor mensen die het wat minder getroffen hebben in het leven, maar voor met name ondernemers tevens een uitgelezen kans om andere ondernemers en bedrijven uit de regio beter te leren kennen.

Sponsor
Alles aan dit diner – zoals ingrediënten, drank, locatie en mankracht – wordt volledig gesponsord, waardoor aan het einde van de avond een spectaculair bedrag kan worden overgemaakt aan het goede doel.

________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info < 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu