Home > Geen categorie > ‘Waar een kleine straat, groot in kan zijn’

‘Waar een kleine straat, groot in kan zijn’

Drie vrouwen, drie verschillende nationaliteiten, alle drie wonende in dezelfde straat,  zetten een actie op touw voor het goede doel “Pink Ribbon Nederland”.

Wij organiseren op 4 en 5 oktober a.s. een kunstmarkt om  zoveel mogelijk geld op te halen om nog meer onderzoek te kunnen verrichten naar ‘borstkanker’ worldwide.
Als locatie voor dit unieke event werd voor Maastricht gekozen, “de parel van de Euregio”
20 kunstenaressen zullen hun kunst tentoonstellen in de parkeergarage van de firma Grouwels Vastgoed op de Maasboulevard 5 te Maastricht, en op de daarnaast aangemeerde Dreamboat Maastricht.  Beide hebben hun locaties geheel vrijblijvend en kosteloos ter beschikking gesteld voor dit goede doel.
Wij bieden u een gevarieerd palet aan van schilderkunst, keramiek, juweelontwerp, fotografie, beelden in brons…. Kom beslist eens kijken.

Tevens zijn er meerdere sponsors die ons helpen om dit evenement tot een trekpleister in Maastricht te worden op 4 en 5 oktober a.s..
Carpetland stelt een mooi roze tapijt ter beschikking, Boels Sittard verleent ons divers en heel veel materiaal en Ques graphic zal zorg dragen voor het uitprinten van onze flyer, welke weer geheel kosteloos ontworpen werd door Art Apart Maastricht. Hiervoor natuurlijk dank aan allen.

Wij hopen van ganse harte dat we met het organiseren van dit evenement heel veel bezoekers mogen ontvangen, waardoor we natuurlijk het goede doel “Pink Ribbon” kunnen ondersteunen. Immers de maand oktober staat al jaren in het teken van “borstkanker”.
Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat het eerste weekend van oktober de lucht in Maastricht ‘roze’ mag  verkleuren.

Voor parkeergelegenheid kunt u gebruik maken van de parkeergarages van Mosa forum, het Griend en Q park.

Pink Ribbon Actie (1)

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.