Home > Geen categorie > Vrijthof wordt omgetoverd tot proefparadijs

Vrijthof wordt omgetoverd tot proefparadijs

Vanaf aanstaande vrijdag 31 oktober t/m zondag 2 november vindt voor de 3e keer het bijzondere wijn & food event Château Maestricht plaats op het Vrijthof in Maastricht. Meer dan 50 standhouders, waaronder 18 Belgisch en Nederlands Limburgse wijndomeinen, presenteren zich aan liefhebbers van eerlijke wijnen en duurzame streekproducten.

Chateaumaestricht Laurensbouvrie 6

Op het Château Maestricht kun je niet alleen wijn proeven, er is ook de mogelijkheid om verschillende workshops bij te wonen. Het programma bestaat onder andere uit kooksessies van niemand minder dan Roberta Pagnier van 24Kitchen, een Hanos Kids Cooking zondagochtend en een uniek collectief vanuit smaakvol Lanaken en Margraten-Eijsden tot de lancering van de BóbbelTonic, de geur van versgebakken brood tijdens het live brood bakken van Bakkerij Koos van Eijndhoven en zelfs een heuse wijnkoningin!

Chateaumaestricht Jeanpierregeusens 2013 13

Onder de deelnemers net als vorig jaar de gemeente Eijsden-Margraten die zich presenteert als ‘de fruitigste gemeente’, met een knipoog naar de grote hoeveelheid fruitboomgaarden binnen de gemeentegrenzen. Vijf jonge lokale ondernemers hebben de handen ineengeslagen en zullen zich culinair presenteren. Ambachtelijke streekproducten voeren uiteraard de boventoon, beloven de vijf ondernemers, die de gemeente Eijsden-Margraten mogen vertegenwoordigen op Château Maestricht. 

Meer informatie over Château Maestricht en het programma vind je op www.chateaumaestricht.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.