Home > Geen categorie > Vrije bouwkavels te koop in Maastricht

Vrije bouwkavels te koop in Maastricht

Afgelopen woensdag, 12 maart 2014, heeft de gemeente Maastricht een informatieavond georganiseerd voor geïnteresseerden in de te koop staande bouwkavels in Ambyerveld. Tijdens deze avond hebben alle aanwezigen de mogelijkheid gekregen om, in de aanloop naar de notariële loting in april, meer informatie te ontvangen over de bouwmogelijkheden in deze nieuwe wijk en in gesprek te gaan met de aanwezige experts.

De gemeente Maastricht ontwikkelt Ambyerveld samen met Bouwfonds Ontwikkeling Limburg BV. De gemeente verkoopt in de eerste fase van Ambyerveld een totaal van 27 vrije bouwkavels. De kavels zijn 700 tot 1000 vierkante meter groot en de grondprijs is vastgesteld op € 275,- per vierkante meter, exclusief BTW.

Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende vraag naar vrije kavels en het bouwen van een eigen woning in de stad. Ook worden nieuwe kansen geboden voor de woningmarkt in Maastricht, door het mogelijk te maken om een eigen huis te ontwerpen en te bouwen. Met het plan is enerzijds ruimte voor vraaggericht bouwen, terwijl er aan de andere kant sprake is van een samenhangende uitstraling van de wijk.

Voor wie Maastricht nog niet zo goed kent, de wijk Amby bevindt zich in het noordoosten van de stad. Het plangebied Ambyerveld ligt in het noorden van deze wijk. Het is een aantrekkelijke buurt om te wonen vanwege haar goede bereikbaarheid en vele nabijgelegen voorzieningen. Ook de afstand van Amby naar het centrum van Maastricht is te verwaarlozen.

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid om meer informatie op de vragen via info.ambyerveld@maastricht.nl of de website www.ambyerveldmaastricht.nl te bezoeken.

Header Chapeau

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.