Home > Geen categorie > Vrienden van de Smaak bij Kasteel De Commanderie

Vrienden van de Smaak bij Kasteel De Commanderie

Stel je voor: een zachte zomeravond, één lange tafel ergens in het veld, tafelgasten van overal en nergens, de zon die langzaam ondergaat en een topchef die in openlucht staat te koken met producten van de lokale boer, die meteen ook maar bij aan schuift…

Op zondag 29 juni staat onze lange tafel exclusief bij Kasteel De Commanderie in St.-Pieters-Voeren. Het huidige complex in Maaslandse barokstijl dateert uit 1607-1626. Maar de opvallende toegangspoort stamt uit het begin van deze eeuw. Achter de commanderij bevinden zich een forellenkwekerij, een ambachtelijke stroopstokerij en een van de bronnen die vijvers en de rivier de Voer van water voorziet.

Chef Gilbert von Berg van sterrenrestaurant Château Neercanne in Maastricht verwacht je om half 12 voor een smaakvol 5-gangen diner met lokale producten.

Reserveren verplicht via: http://bit.ly/1kaSDSC

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

pre order: Mister Michelin WERNER LOENS legt het masker af

Dé man achter de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg, voor het allereerst voor de camera. Dit voorjaar exclusief in Chapeau!

pre order hier!