Home > Geen categorie > VN conferentiecentrum is klimaat-top

VN conferentiecentrum is klimaat-top

Locaties voor VN-conferenties moeten aan strenge richtlijnen voldoen. Ze moeten onder andere veilig, bereikbaar, en duurzaam zijn. Vooral als het gaat om een klimaattop! Aan welk bedrijf ter wereld vraag je dan hulp? Aan niemand minder dan de Limburgse tentenbouwer Neptunus.

De klimaattop in Warschau ging op maandag 11 november van start op een speciale plek. De conferentieruimte werd namelijk gebouwd door het Limburgse bedrijf Neptunus. Met haar hoofdkantoor in Kessel en diverse vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen, behoort het tot de top van de tentenbouwerij.

Zo bouwde Neptunus – dat vorig jaar al 75 jaar bestond – ook in Warschau het conferentiecentrum voor de klimaattop. Deze tent, bestaande uit drie vergaderzalen, twee conferentiehallen en diverse ruimtes voor de pers, kan maximaal 3000 bezoekers aan.

Maar hoe zorgt Neptunus er dan voor dat de door hun gebouwde accommodatie aan eisen zoals ‘duurzaamheid’ voldoet? Door het te voorzien van extra isolatie, en dat het na afloop van de VN-klimaattop weer hergebruikt kan worden!

Lees hier meer over Neptunus.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.