Home > Geen categorie > Vierde Chapeau Connect Diner in Rebelle

Vierde Chapeau Connect Diner in Rebelle

Chapeau organiseert met grote regelmaat en in steeds wisselende samenstellingen thema-avonden voor zakelijke relaties. Dat gebeurt op stijlvolle locaties waar gastronomie een belangrijk kenmerk is en waarbij thema’s op business-niveau worden besproken in een aangename ambiance.

Maandagavond vond in Rebelle, de evenementenlocatie in de voormalige Augustijnenkerk aan de Kesselskade in Maastricht, de vierde editie van het zogeheten Chapeau Community Diner plaats. Aanwezig waren zo’n twintig gasten. Zij genoten van een stijlvol driegangenmenu, samengesteld door Erik Stevens Catering uit Eijsden. Op het menu stond onder meer gegrilde tonijn met crème van avocado en wasabi, gevolgd door lamsfilet met asperges, voorjaarsgroentjes en in de schil gebakken krieltjes.

 

Tijdens het diner werden de gasten aan elkaar voorgesteld door medewerkers van Chapeau. Hoofdredacteur Jo Cortenraedt gaf een uiteenzetting van de ontwikkelingen die Chapeau als multimediaal platform doormaakt en waas de toehoorders daarbij op de zakelijke mogelijkheden. 

Gastheer was dit keer Danny Keppels, directeur van de Event Management Group (EMG). EMG bestaat uit onder meer Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn en Landgoed de Schinvelderhoeve in Schinveld. Rebelle is het derde ‘vaste’ onderkomen van het bloeiende bedrijf. In het historische gebouw, daterend uit de zeventiende eeuw, kunnen 850 mensen worden ondergebracht. Ook op deze locatie organiseert EMG veelvuldig exclusieve evenementen. Daarnaast zijn er samenwerkingen met unieke locaties in Nederlands en Belgisch Limburg.

Foto’s Harry Heuts/Maarten van Laarhoven

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu