Home > Geen categorie > Veilig op vakantie deze zomer

Veilig op vakantie deze zomer

Het is wat: na rampjaar 2020 hadden we met z’n alle goede hoop dat 2021 in ieder geval een beetje beter zou zijn dan vorig jaar. Met een badge vaccins paraat en zonnige dagen in het vooruitzicht, leek het begin Q2 dan ook even de goede kant op te gaan. Inmiddels kleurt de wereldkaart van groen naar oranje en rood en lijkt het erop dat de zomer van 2021 zelfs nog een tikkeltje minder feestelijk zal worden dan vorig jaar.

Gelukkig hebben we ook iets geleerd van het afgelopen jaar, en dat is dat creativiteit – zelfs in lockdown of code rood – the key to happiness kan zijn. Wij presenteren je vijf creatieve oplossingen om er toch een alleszins feestelijke zomer van te maken!

  1. Kamperen

Met de opkomst van de Delta-variant in Nederland maar ook de rest van Europa is het nog maar onzeker hoe ver je mag reizen zodra je éindelijk vakantie hebt. Met een kamper zit je niet alleen veilig (want: je eigen stekkie, keuken incluis, dus makkelijk afstand bewaren) maar ook super flexibel: jij bent de chauffeur en bepaald van dag tot dag waar je volgende etappe naar toe gaat. Zo pas je je makkelijk aan de meest recente richtlijnen per land aan! Je kunt je camper huren via Goboony, dé Airbnb voor campers!

  1. Op wijnreis in Limburg

Champagne, Elzas, Malborough, Toscane, Napa Valley, Mendoza, Bordeaux, Douro, Kaapstad. Er was een tijd dat je wel even onderweg was om een prachtige wijnreis te maken. Anno 2021 is dat verleden tijd: Belgisch en Nederland Limburg kunnen zich qua kwaliteit meten met de bekende wijnstreken wereldwijd. Jij hoeft dan ook niet per sé landsgrenzen te passeren om deze zomer op wijnreis te gaan. Kies een van de vele wandelroutes of de wijnfietsroutes door Limburg en geniet! Santé!

  1. Exclusieve overnachting

Laat jezelf in de watten leggen in eigen land. Neem een chic hotelletje waar je ook uitstekend kunt dineren en geniet 48 uur als een God in Frankrijk. Het wordt gegarandeerd een ervaring die je niet snel zal vergeten!

  1. Een dagje wellness

Over jezelf in de watten leggen gesproken: zeker na het afgelopen anderhalf jaar verdienen jouw lichaam en geest wel wat welverdiende rust. Trakteer jezelf op een dagje wellness! Een fijne beauty behandeling of massage incluis. Zo ga je gegarandeerd uitgerust terug aan het werk!

  1. Klussen

Mocht je dat vorig jaar nog niet gedaan hebben, dan is deze zomer toch wel echt hét moment om je huis even onder handen te nemen. Gewoon een likje verf voor een frisse look, een grote voorjaars(lees: zomer)schoonmaak óf direct een complete metamorfose. Dat kun je helemaal zelf doen – dan weet je zeker dat de zomer zó voorbij is – of met behulp van professionals. Zo zit je er straks – als je alle vrienden en familie weer zonder problemen en zorgen thuis kunt uitnodigen – fris en fruitig bij én weet je zeker dat, als we over een tijdje hopelijk van covid-19 af zijn, jij in ieder geval alle tijd hebt om volop te genieten van vakanties naar verre oorden!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu