Home > Geen categorie > Veel bezoekers voor Art Fair Maastricht

Veel bezoekers voor Art Fair Maastricht

7.500 bezoekers naar toegankelijke kunstbeurs in de Timmerfabriek Van donderdag 3 tot en met zondag 6 april stond de Timmerfabriek in het teken van de eerste editie van de Affordable Art Fair Maastricht.

De verwachting dat de beurs ook in het zuiden van het land goed aan zou slaan bleek dit weekend meer dan terecht. Ruim 7.500 bezoekers kwamen op de kunstbeurs voor betaalbare hedendaagse kunst af en bekeken en kochten de werken van de 45 nationale en internationale galeries.

Een van de deelnemende galeries is Galerie DIS uit Maastricht. Galeriehouder James Mullenders: “Het laagdrempelige karakter is uniek en wat mij betreft een groot succes. Veel Mensen lopen galeries gemakkelijk voorbij, uit angst voor hoge prijzen of een stijve bedoening. Op de Affordable Art Fair is dat niet aan de orde, een mooie gelegenheid om je galerie aan een groot en breedpubliek te tonen. Ook beursdirecteur Sebastiaan van Kuijk blikt tevreden terug op de voorjaarseditie: “Maastricht is een goede stad voor de Affordable Art Fair en we hebben dan ook allen maar positieve reacties ontvangen van zowel bezoekers als galeriehouders. Maastricht is dus voorlopig nog niet vons af.”

Wij als Chapeau waren mediapartner en hebben aandacht geschonken via Limbourgeois en onze website. Tevens hebben we diverse kaarten mogen geven aan relaties.

Bekijk hier alle foto’s van de preview-avond!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.