Home > Geen categorie > Van Luik naar Corsica? Het kan

Van Luik naar Corsica? Het kan

Voor het eerst in zijn 25-jarig bestaan biedt Air Corsica rechtstreekse vluchten aan via België: van april tot oktober voert de luchtvaartmaatschappij wekelijks vluchten uit op Ajaccio en Bastia via het vliegveld van Luik. Hiermee zet Air Corsica een duidelijke stap richting het beter bedienen van zowel de Nederlandse als de Belgische en Duitse markt, met in totaal bijna dertigduizend tickets. In juli en augustus wordt op zaterdag en zondag gevlogen, in de andere maanden alleen op zaterdag.

Corsica is ook onder Nederlanders een van de meest populaire Franse zon- en zeebestemmingen.  ”Ik hoop dat onze internationale luchthaven net over de grens ook hen weet te verleiden voor Corsica dit jaar eens het vliegtuig te kiezen”, aldus Frédéric Heselmans, marketingmanager  van de airport Luik. Aan de prijs hoeft het niet te liggen: de tickets worden tot 24 juni 2014 aangeboden vanaf 69 euro per enkele reis, inclusief een koffer in het ruim en een handbagage van 12 kilo.

Air Corsica biedt ook diverse packagedeals aan, samen met zowel de mooiste hotels van het eiland, als met de organisatie ’Gîtes de France’. Verder heeft de maatschappij gunstige tarieven bedongen bij de autoverhuurders op Corsica, waardoor er aantrekkelijk fly- en drivetickets te boeken zijn.

Air Corsica en de luchthaven Luik zijn benieuwd naar de resultaten van deze eerste gezamenlijke zomer, ook wat betreft de vraag hoeveel Corsicanen van de mogelijkheid gebruik gaan maken om de Benelux eens met een bezoek te vereren!

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.