Home > Geen categorie > Van de Kreeke nieuwe voorzitter VKW Limburg

Van de Kreeke nieuwe voorzitter VKW Limburg

Bas van de Kreeke (42) van het gelijknamige bouwbedrijf, volgt vanaf 1 juli Luc Cardinaels op als voorzitter van de werkgeversorganisatie VKW Limburg. De raad van bestuur van VKW heeft hem donderdadavond anoniem verkozen.

Van de Kreeke krijgt Hilde Essers (Groep H. Essers) en Bernard Hallemans (Aperam) aan zijn zijde als vice-voorzitters. Luc Cardinaels was vijf jaar lang voorzitter. Met de keuze voor van de Kreeke, Hilde Essers (46) en Bernard Hallemans (47) timmert VKW Limburg voort aan de weg van de verjonging en de vervrouwelijking.

“Ik wil actief meetimmeren aan de toekomst van de Limburgse economie,” zegt van de Kreeke in een eerste reactie. “Ik kijk er erg naar uit om als voorzitter de organisatie VKW Limburg, na het schitterende parcours van mijn voorganger Luc Cardinaels, nog verder uit te bouwen. In het belang van de bedrijven en de economie in Limburg. Hoe groot de economische uitdagingen voor Limburg ook zijn.”

Van de Kreeke staat als enige aandeelhouder aan het hoofd van de veelzijdige bouwbonderneming (wegenbouw, algemene bouw en speciale technieken). Bas vertegenwoordigt de derde generatie van het familiebedrijf, dat vestigingen heeft in Halen, Beringen en het Nederlandse Nuth. Het bedrijf telt 130 medewerkers die samen 30 miljoen euro omzet halen.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.