Home > Geen categorie > Van de Kaart

Van de Kaart

De binnenstad van Maastricht is een eetgelegenheid rijker: Bar en Keuken Van de Kaart. Afgelopen zondag vond de opening plaats.  

 

Dit eigentijdse horecaconcept aan het Onze Lieve Vrouweplein geeft een gezellig invulling aan een hapje en een drankje doen. Zowel voor ontbijt, lunch, borrel of een ongedwongen diner.

“Van netwerkende professionals tot jonge gezinnen, we willen dat iedereen zich thuis voelt bij Van de Kaart”, aldus eigenaar Ralph Hamers. Dat komt tot uiting in zowel de menukaart als het interieur. De menukaart is divers. Op het menu staan ook vegetarische gerechten en in de keuken houden ze rekening met intoleranties of allergieën.

De inrichting van Van de Kaart is grotendeels zelfgemaakt en geïnspireerd door de ‘do-it-yourself-trend’. Zoals de steigerhouten tafels met brandmerk, de zinken emmers als lampen, het lichtgevende houten reclamebord en de menukaarten als plakboekjes met verschillende landkaarten.

Meer informatie over Van De Kaart? www.vandekaartmaastricht.nl

Fotografie: Ellen Hansen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.