Home > Geen categorie > Unieke Panini auto’s op Interclassics & Topmobiel 2014

Unieke Panini auto’s op Interclassics & Topmobiel 2014

Speciaal voor het hoofdthema ‘100 jaar Maserati’ haalt het organisatieteam van InterClassics & TopMobiel 2014 komende januari vier bijzonder speciale Maserati modellen naar het MECC in Maastricht.

 

Uit het Panini Motor Museum in Modena komen de Eldorado 420M58, de Tipo 61 Birdcage, de A6GCS Berlinetta Pinin Farina en de 6CM. Allemaal ‘live’ te bewonderen op de beursvloer van de grootste oldtimerbeurs van de Benelux in het MECC. Chapeau is hier media partner van en zal met een stand aanwezig zijn op dit evenement.

Deze editie van Interclassics & Topmobiel besteedt speciale aandacht aan het 100-jarige bestaan van Maserati.

Matteo Panini, de zoon van Umberto Panini, nodigde het team uit om in Modena de volstrekt unieke en historische klassieke autocollectie van de familie te komen bewonderen. Doel van dit bezoek was om enkele auto’s uit zijn collectie naar Maastricht te halen om tentoongesteld te worden tijdens de 21e InterClassics & TopMobiel. En het ongelofelijke gebeurde; het team mocht zelf hun meest favoriete modellen uitzoeken.

Voor meer info over het InterClassics & Topmobiel evenement, klik hier.

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.