Home > Geen categorie > Unieke hanger bekroond met internationale nominatie

Unieke hanger bekroond met internationale nominatie

Helga van Leipsig uit Beesel is met haar collier “Take Flight” uit honderden inzendingen genomineerd  voor de Saul Bell Award. Zij behoort nu tot de vijf kandidaten voor de eerste prijs die bekend wordt gemaakt tijdens een galadiner in Albuquerque op 18 mei. 

De Saul Bell Award is vergelijkbaar met de Oscars, maar dan voor sieraden. Door een 5-koppige vakjury wordt in zeven categorieën een vijftal finalisten gekozen. Met haar collier is Helga van Leipsig  finaliste in de categorie metaalklei. De uitreiking vindt plaats tijdens de jaarlijkse Sante Fé conferentie waar het neusje van de zalm op sieraadgebied verzameld is.

In november jl. kreeg Helga te horen dat zij haar collier naar Albuquerque op kon sturen voor de tweede vakjury ronde. Een erkenning voor al haar pionierswerk met zilverklei. “Take Flight” is een persoonlijk ontwerp dat staat voor loslaten van oude patronen die je niet meer nodig hebt. Het is een unieke hanger gemaakt van 14 karaats goud en zilver, die tevens als broche gedragen kan worden.

Meer informatie is te vinden op -> www.laleipsigjewels.com

 Juweel

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.