Home > Geen categorie > Uit het Prestige Trendboek: Makelen in vertrouwen

Uit het Prestige Trendboek: Makelen in vertrouwen

Digitalisering en automatisering gaan in sneltempo verder. We zijn hyper-geconnecteerd, spenderen uren voor een scherm, relaties bestaan steeds meer uit bits en pixels dan uit echte contacten. Niet zo bij vertrouwensmakelaar Palmers; daar primeert een persoonlijke aanpak.

Vijfde generatie
Uiteraard brengt deze evolutie op zakelijk gebied innovatie en nieuwe opportuniteiten met zich mee. Soms zelfs totale disruptie. Verroeste patronen ruimen plaats voor snelle, gebruiksvriendelijke, vaak technologische alternatieven. En dat werkt. Maar die alternatieven zijn niet altijd even vertrouwd, het gevoel van veiligheid ebt weg. Palmers, makelaar in verzekeringen & vastgoed in Diepenbeek, gelooft in digitale vooruitgang maar combineert dat met het ‘ont-schermen van bescherming’: zaken als gemoedsrust, geborgenheid en zekerheid over familie en middelen zijn te belangrijk om ze alleen op een binaire manier te behandelen. Daar heb je mensen voor nodig, mensen die naar je luisteren, zich met empathie inleven in je situatie en je echt leren kennen in plaats van je in de vorm van data en dossiers te klasseren. “In ons familiebedrijf is nu al de vijfde generatie aan zet”, zegt Jan Gorissen. “De persoonlijke aanpak zit ons in de genen. Het is de werkwijze die Palmers heeft gebracht tot waar we vandaag staan. Ook landbouw en ‘het boeren’ zijn tot op heden van groot belang voor onze familie. Wij willen blijven te werk gaan met dat ‘gezond boerenverstand’. Dat maakt enerzijds dat we evolueren en mee genieten van de voordelen van digitalisering en anderzijds dat we er resoluut voor kiezen om ons niet te verstoppen achter een beeldscherm.”

Vertrouwensrelatie
Als makelaar ben je een vertrouwenspersoon. Dat weet Katrien Gorissen als geen ander. “Mensen komen voor raad en daad, preventief, proactief en reactief. Je levert meerwaarde door, in functie van de context, juiste adviezen te geven. Als onafhankelijk makelaar kunnen wij open, transparant en met een breed aanbod mogelijke oplossingen aanbieden. Maar écht meerwaarde leveren doe je pas door van mens tot mens te handelen. In woorden en vooral in daden. Door toegankelijk te zijn, te sensibiliseren, te informeren wanneer nodig. Door gerust te stellen of net mee enthousiast te zijn. Door op basis van expertise nieuwe inzichten én nieuwe vooruitzichten te geven. Soms is dat zo simpel als iemand helpen met de glimlach. Dat zijn trouwens de woorden waarmee ik telkens mijn mails afsluit.”

Ideaalsituatie
“Het overkomt mensen vandaag dat ze voor een bepaald product naar een financiële instelling gaan en dat ze ontvangen worden door een medewerker die zij nog nooit gezien hebben en die hen alleen kent door de data achter het klantennummer”, vertelt Melfred Molog. “Deze medewerker ontvangt hen waarschijnlijk ook in dezelfde ruimte waarin andere mensen hun dagelijkse verrichtingen komen doen aan de automaten. Vervolgens draait hij/zij het scherm en doorloop je hetzelfde proces als thuis via het onlineportaal. Bij Palmers willen we mensen ontvangen in een geschikte, warme omgeving die past in de context van geborgenheid en die een thuisgevoel uitstraalt. Want het gaat over zaken die nauw aan het hart liggen. En dan is er behoefte aan een écht gesprek, even laagdrempelig als een conversatie die je zou voeren aan de keukentafel thuis. Maar wel over belangrijke materie.” Zo creëert Palmers een ideaalsituatie: technologisch gemak én snelheid in handelen gekoppeld aan een gemoedelijk gesprek in vertrouwen. “Dat is, zeker in deze snelle wereld, wat onze klant waardeert. Een ‘ont-scherming’ in bescherming”, besluit Katrien Gorissen.

Palmers
Dorpsstraat 34
3590 Diepenbeek
011 32 11 23
www.palmers.be

Het Prestige Trendboek (ter waarde van 19,50 euro) kan gratis worden aangevraagd via
https://www.prestigetrends.be/

_______________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu