Home > Geen categorie > Uit het Prestige Trendboek: loft shopping

Uit het Prestige Trendboek: loft shopping

De retailsector verandert. De invloed van online shopping verplicht handelaars om offline net dat stapje verder te gaan. Dat zet aan tot innovatie. Bye-bye concept store, hallo ‘loft shopping’.

SHOWROOM WORDT LOFT
Je huis inrichten is iets heel persoonlijks. De objecten, meubels, kleur- en materiaalkeuze vertellen iets over jezelf. Geen wonder dat het Amerikaanse merk The Line voor een ultieme persoonlijke aanpak koos bij het inrichten van zijn nieuwe showroom. Niet langer een typische winkelruimte maar een loft. Als bezoeker voel je je er meteen thuis.

INTIEME SETTING
De showroom werd gecreëerd door Kate en Morgan Wendelborn. Hun doel? De beleving van het aankopen van interieurspullen nog persoonlijker maken. Standaardmogelijkheden zoals diplays en vitrines werden resoluut geweerd. Dankzij de intieme setting krijgt de klant een levendig beeld van hoe het product er thuis zou uitzien. Met dit concept maken de tweelingzusjes een tegenzet tegen online shopping, waar de connectie tussen klant en product helemaal verwatert.

______________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu